Gezondheid deel 2:

Gezondheid: deel 1 van A - F
Je bent hier: Gezondheid: deel 2 van G - M
Gezondheid: deel 3 van N - S
Gezondheid: deel 4 van T - Z
Zie ook: Noodnummers >>>

 

Geestelijk Gezond Vlaanderen
Deze website wil deuren openen voor het brede publiek: de geestelijke gezondheid meer bespreekbaar maken, de weg naar de zorgverlening meer bekend en toegankelijk maken en het taboe rond psychische problemen helpen doorbreken.

Geowacht
Zoek op deze website een apotheek met wachtdienst.

Gezond.be
Een vaste groep van 5 medewerkers publiceert dagelijks relevante en objectieve artikels over diverse gezondheidsthema’s.

Gezondheid.be
De gezondheidssite voor Vlaanderen met kwalitatieve en nuttige informatie over alle gezondheidsaspecten.

Gezondheid en Wetenschap
Betrouwbare en toegankelijke informatiebron over gezondheid, gebaseerd op degelijk wetenschappelijk onderzoek of Evidence-Based Medicine.

GezondheidsNet.nl
Voel je goed, voel je beter. Een website boordevol nuttige informatie.

Gezondheidsplein.nl
Alles over gezondheid op internet overzichtelijk bij elkaar gebracht. Je kunt hier terecht voor een deskundig advies, een handige tip of voor het uitwisselen van ervaringen met anderen.

Gezondheidstest
Test je gezondheid zelf! Deze website is een initiatief van het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie vzw.

Gezond opvoeden
Gezondopvoeden.be geeft ouders praktische tips om hun kind gezonde eet- en beweeggewoontes bij te brengen en bewust te leren omgaan met tv-kijken, gamen, computeren, … Daarnaast biedt de site advies om roken, alcohol- en cannabisgebruik bespreekbaar te maken en te voorkomen.

Goed Gevoel
Op Goedgevoel.be vind je het laatste nieuws over gezondheid, relaties, psychologie, schoonheid, voeding en opvoeding.

Grip vzw
Gelijke rechten voor iedere persoon met een handicap.

Handicap.belgium.be
De website van de DG Personen met een handicap.

Het Voedselagentschap
Het Voedselagentschap integreert in één enkele administratieve organisatie alle controle- en inspectiediensten, van het begin tot het einde van de voedselketen.

Hooggevoelig Vlaanderen
De site voor Hooggevoelige of Hoogsensitieve mensen. Deze site is een onafhankelijk medium over hooggevoeligheid in Vlaanderen.

Hospitals.be - Belgische Vereniging der Ziekenhuizen
Het doel van de vereniging is bij te dragen tot de ontwikkeling en bevordering van de ziekenhuiswetenschap en in het bijzonder tot de studie van interne en externe beheers- en organisatieproblemen in de gezondheidszorginstellingen.

Huisarts.be
Wachtdiensten van de huisartsen in Vlaanderen, nationale noodnummers en nuttige links.

Huisartsenkring IJzerstreek & Westkust
De Huisartsenwachtpost IJzerstreek en Westkust is een samenwerkingsverband van alle huisartsen in de regio voor de uitvoering van de wachtdienst tijdens het weekend en de feestdagen.

Influenza
De influenzasite is opgebouwd rond drie grote thema's: de gewone wintergriep, de vogelgriep en een eventuele uitbraak van een grieppandemie.

Is het allergie?
Allergie komt steeds vaker voor in de Westerse wereld. Eén op de vier nieuwgeboren kinderen wordt allergisch. Een vroegtijdige diagnose dat het kind een allergie heeft is van groot belang voor de ontwikkeling in het verdere leven.

Instituut voor Tropische Geneeskunde
Het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Antwerpen, België (ITG) staat internationaal aan de top op gebied van onderzoek, onderwijs en dienstverlening in tropische geneeskunde en gezondheidszorg in de ontwikkelingslanden.

Leif - LevensEinde InformatieForum
LEIF is een open initiatief van mensen en verenigingen die streven naar een waardig levenseinde voor iedereen, waarbij respect voor de wil van de patiënt voorop staat.

Life Badge
De kaart die uw leven kan redden.

Medic Info
Medic Info is een site met betrouwbare, actuele informatie over gezond zijn, gezond blijven en wat u daar zelf aan kunt doen. Met veel praktische tips, leuke tests en interactieve hulpmiddelen.

Medinews.be
Medinews.be brengt dagelijks een portie nieuws voor de professionele zorgverlener.

MediPedia: ziekte-encyclopedie
MediPedia heeft tot doel het grote publiek te informeren over alle onderwerpen die met de gezondheid van doen hebben, door middel van handleidingen, tijdschriften, websites en andere media.

Mijn Apothekersadvies - Vraag raad aan uw apotheker
Mijnapothekersadvies.be is een website - beheerd door apothekers - die degelijke informatie met een wetenschappelijke basis aanbiedt aan het grote publiek!

MijnTandarts.be
U kunt hier gegevens vinden van alle Vlaamse tandartsen: U kan zoeken op naam, postcode, gemeente en bijzondere beroepstitel of een combinatie van deze criteria.

Mijnthuisdokter-mijngezondheid.be
Met dit platform willen we enerzijds de communicatie tussen u en uw behandelende arts verbeteren, en anderzijds uw kennis over één of meerdere aandoeningen waaraan u lijdt, vergroten.

MS Liga Vlaanderen
De missie van de MS-Liga Vlaanderen is: het bevorderen van het algemeen welzijn van personen met MS, hun familieleden en hun omgeving.

MSweb.nl
De Nederlandse website over multiple sclerose.

Muco vereniging
Belgische vereniging voor strijd tegen Mucoviscidose.

 

Gezondheid.be

 

Medipedia

 

Gezondheid: deel 1 van A - F
Gezondheid: deel 2 van G - M
Gezondheid: deel 3 van N - S
Gezondheid: deel 4 van T - Z

 

terug naar boven

Contact en Info


De Extra pagina's:

Speel online
Bereken bytes
Lettergrootte aanpassen
Online vertalen
Receptenzoekmachine
Noodnummers
Horoscopen
Veilig op het internet
Handige links
Recent toegevoegde links
Weerberichten
Zoeken op deze website

Alle extra pagina's >>>

Webshops