Websites speciaal voor jongeren en kinderen:

Je bent hier: Websites speciaal voor jongeren en kinderen: A - K
Websites speciaal voor jongeren en kinderen: L - Z
Knutselen en Kleuren

 

Alles over seks: jongerensite van Sensoa.
Een unieke site in Vlaanderen die digitaal antwoorden formuleert op vragen rond relaties en seksualiteit van 15- tot 25-jarigen.

Awel - luistert naar kinderen en jongeren
Awel luistert naar alle kinderen en jongeren met een vraag, een verhaal, een probleem. Kinderen en jongeren kunnen naar de Awel bellen bij vragen of problemen. Via verschillende kanalen (telefoon, mail, chat en forum) geven we ze de mogelijkheid te praten over al hun vragen en problemen.

Barbie
Activiteiten en spelen voor meisjes online.

Bob de Bouwer
Leuke website van Bob de Bouwer, met leuke spelletjes.

Chirojeugd Vlaanderen
De Chiro is de grootste jeugdbeweging van Vlaanderen en België. De Chirogroepen willen alle kinderen en jongeren in hun vrije tijd samenbrengen, zonder onderscheid. Via spel willen ze hen ervaringen laten opdoen, leren samenleven, een kijk bieden op zichzelf en op de wereld.

Cyberkidz
Cyberkidz is een wereld voor kinderen van 8 t/m 16 jaar, waar je dingen kan bekijken, doen en maken.

De Fantasie
Welkom in de schatkamer van je dromen en sprookjes. Hier vind je ontzettend veel leuke dingen over sprookjes, kabouters, de liefde, magie, schatten, geheimen en noem maar op.

Donald Duck
De website van Donald Duck met spelletjes, fun en strip van de dag.

EncyclopeDoe - proefjes voor kinderen
Deze website bevat duizenden links en literatuurverwijzingen naar proefjes en andere activiteiten op het gebeid van wetenschap en techniek.

For Kids
Hier vind je achtergronden voor je website en bewegende plaatjes. Je kan ook online kleuren, kleurplaten downloaden, leren rekenen, tellen, lezen enz...

Groeimee.be - over opvoeden gesproken
Groeimee is een website voor iedereen die bezig is met het opvoeden van kinderen. Je vindt hier informatie over opvoeden, een weerspiegeling van de meest actuele thema’s over opvoeden en een overzicht van wat er te doen is rond opvoedingsondersteuning in je regio.

Ik heb een vraag
Wie met een vraag zit over wetenschap in de ruime betekenis van het woord, kan die kwijt op deze website. Een team van wetenschappers staat klaar om de vraag binnen enkele dagen te beantwoorden.

Joepie
Joepie, het jongerenmagazine online.

Jong & Van Zin vwz
Jong & Van Zin is voor kinderen en jongeren hun ‘andere familie’ als het gaat om belangrijke scharniermomenten in hun leven.. Als een oprechte, veilige en warme familievriend schuwen we geen taboes en stellen we ons open voor alles wat de jongeren denken en wie ze zijn. Zo leren we van elkaar.

Jongerengids.be
De enige, echte, ultieme, lichtverteerbare jongereninformatiesite! Een wegwijzer vol weetjes, informatie op maat, adressen en tips.

Jongerenwelzijn
Jongerenwelzijn is een Vlaams agentschap binnen het Ministerie voor Welzijn, Volksgezondheid en Gezin. Het agentschap staat in voor de bijzondere jeugdzorg, met name: Opvoedingsondersteuning; Vrijwillige én gedwongen (gerechtelijke) hulpverlening aan kinderen en jongeren in problematische leefsituaties; Opvang en begeleiding van jongeren die een als misdrijf omschreven feit hebben gepleegd.

KAJ - Jongeren maken beweging
K.A.J.Vlaanderen, het verenigingsleven voor jongeren. KAJ is geďnspireerd door christelijke en universele waarden. Vanuit die waarden hebben ze aandacht voor de mens achter het verhaal.

Ketnet online
Ketnet TV, voor jongeren en kinderen.

Kinderliedjes.info
Een verzameling songteksten van oude en nieuwe kinderliedjes.

Kinderlines
Kinderlines biedt faciliteiten aan via het internet voor o.a. het maken van een gratis homepage, het bezoeken van de Kinderlines Messenger, het Kinderlines Forum, FlorinCity en diverse andere gratis activiteiten.

Kids-Start.nl
Startpagina voor kinderen, of je nou op zoekt bent naar kleurplaten of leuke online spelletjes.

Kinderrechtencommissariaat
Het Kinderrechtencommissariaat is er voor jongeren tot 12 jaar, voor de jongeren tot 18 jaar en voor de meer dan 18 jarigen.

 

Websites speciaal voor jongeren en kinderen: A - K
Websites speciaal voor jongeren en kinderen: L - Z
Knutselen en Kleuren

 

terug naar boven

Contact en Info


De Extra pagina's:

Speel online
Bereken bytes
Lettergrootte aanpassen
Online vertalen
Receptenzoekmachine
Noodnummers
Horoscopen
Veilig op het internet
Handige links
Recent toegevoegde links
Weerberichten
Zoeken op deze website

Alle extra pagina's >>>

Webshops